Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13282
Title: | Characterization and changes during frozen storage of the muscles of soft shell and hard shell mud crabs |
Other Titles: | การจำแนกคุณลักษณะและการเปลี่ยนแปลงระหว่างการเก็บรักษาในสภาวะแช่แข็งของกล้ามเนื้อปูดำและปูนิ่ม |
Authors: | Soottawat Benjakul Nuntapol Sutthipan Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Frozen foods;Food Quality;Crabs;Shellfish;Frozen fishery products |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2004 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13282 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
241504.pdf | 6.77 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License