Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13282
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorNuntapol Sutthipan-
dc.date.accessioned2020-12-03T07:39:23Z-
dc.date.available2020-12-03T07:39:23Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13282-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2004en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Thailand*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/th/*
dc.subjectFrozen foodsen_US
dc.subjectFood Qualityen_US
dc.subjectCrabsen_US
dc.subjectShellfishen_US
dc.subjectFrozen fishery productsen_US
dc.titleCharacterization and changes during frozen storage of the muscles of soft shell and hard shell mud crabsen_US
dc.title.alternativeการจำแนกคุณลักษณะและการเปลี่ยนแปลงระหว่างการเก็บรักษาในสภาวะแช่แข็งของกล้ามเนื้อปูดำและปูนิ่มen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
241504.pdf6.77 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons