Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13270
Title: | Chemical constituents from the latex of Garcinia cowa and antioxidation properties |
Other Titles: | องค์ประกอบทางเคมีจากน้ำยางชะมวง (Garcinia cowa) และสมบัติต้านปฏิกิริยาออกซิเดชัน |
Authors: | Wilawan Mahabusarakam Parichat Chairerk Faculty of Science (Chemistry) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาเคมี |
Keywords: | Garcinia cowa;Latex, Synthetic |
Issue Date: | 2001 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Organic Chemistry)--Prince of Songkla University, 2001 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13270 |
Appears in Collections: | 324 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
220639.pdf | 7.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License