Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13254
Title: Characterization of antioxidants from some herbs and green leaves
Other Titles: การจำแนกลักษณะของสารกันหืนจากสมุนไพรและพืชใบเขียว
Authors: Soottawat Benjakul
Weerana Sim-areerat
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Antioxidants;Herbs
Issue Date: 2001
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2001
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13254
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
207966.pdf10.01 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons