Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13254
Title: | Characterization of antioxidants from some herbs and green leaves |
Other Titles: | การจำแนกลักษณะของสารกันหืนจากสมุนไพรและพืชใบเขียว |
Authors: | Soottawat Benjakul Weerana Sim-areerat Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Antioxidants;Herbs |
Issue Date: | 2001 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2001 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13254 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
207966.pdf | 10.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License