Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13247
Title: | Antioxidants from some legume seeds: extraction, some properties and application |
Other Titles: | สารกันหืนจากเมล็ดพืชตระกูลถั่ว: การสกัดคุณสมบัติบางประการและการประยุกต์ใช้ |
Authors: | Soottawat Benjakul Charassri Ratanamahasakul Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Antioxidants;Legumes |
Issue Date: | 2000 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2000 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13247 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
175719.pdf | 9.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License