Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13244
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorภารนัย สุขุมังกูร-
dc.contributor.authorศิริวรรณ ศิริแก้ว-
dc.date.accessioned2020-11-03T08:31:01Z-
dc.date.available2020-11-03T08:31:01Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13244-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเอสเคอริเคียโคไลen_US
dc.subjectเนื้อสัตว์en_US
dc.subjectEscherichia colien_US
dc.titleความชุกของเชื้อ enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) ในเนื้อสัตว์en_US
dc.title.alternativePrevalence of enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) in retailed meatsen_US
dc.title.alternativeรายงานฉบับสมบูรณ์(ตุลาคม 2557-กันยายน 2559)ความชุกของเชื้อ enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) ในเนื้อสัตว์en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science (Microbiology)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา-
Appears in Collections:326 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
424261.pdf106.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.