Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13244
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ภารนัย สุขุมังกูร | - |
dc.contributor.author | ศิริวรรณ ศิริแก้ว | - |
dc.date.accessioned | 2020-11-03T08:31:01Z | - |
dc.date.available | 2020-11-03T08:31:01Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13244 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | เอสเคอริเคียโคไล | en_US |
dc.subject | เนื้อสัตว์ | en_US |
dc.subject | Escherichia coli | en_US |
dc.title | ความชุกของเชื้อ enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) ในเนื้อสัตว์ | en_US |
dc.title.alternative | Prevalence of enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) in retailed meats | en_US |
dc.title.alternative | รายงานฉบับสมบูรณ์(ตุลาคม 2557-กันยายน 2559)ความชุกของเชื้อ enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) ในเนื้อสัตว์ | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science (Microbiology) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา | - |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
424261.pdf | 106.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.