Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13244
Title: | ความชุกของเชื้อ enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) ในเนื้อสัตว์ |
Other Titles: | Prevalence of enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) in retailed meats รายงานฉบับสมบูรณ์(ตุลาคม 2557-กันยายน 2559)ความชุกของเชื้อ enteropathogenic Escherichia coli (EPEC) ในเนื้อสัตว์ |
Authors: | ภารนัย สุขุมังกูร ศิริวรรณ ศิริแก้ว Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | เอสเคอริเคียโคไล;เนื้อสัตว์;Escherichia coli |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13244 |
Appears in Collections: | 326 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
424261.pdf | 106.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.