Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13223
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์ | - |
dc.contributor.author | พิทยา อดุลยธรรม | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-29T08:32:08Z | - |
dc.date.available | 2020-10-29T08:32:08Z | - |
dc.date.issued | 2557 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13223 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | สารทดแทนไขมัน | en_US |
dc.subject | เนื้อไก่ | en_US |
dc.subject | ใยอาหาร | en_US |
dc.title | ผลของสารทดแทนไขมันประเภทใยอาหารต่อคุณภาพผลิตภัณฑ์เนื้อไก่สวรรค์เพื่อการพัฒนาผลิตภัณฑ์สุขภาพจากเนื้อไก่เศษเหลือจากการตัดแต่ง | en_US |
dc.title.alternative | Effect of dietary fat replacers on quality of sweet dried chicken meat product for development of product for health from chicken meat trimming | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
393958.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.