Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13223
Title: | ผลของสารทดแทนไขมันประเภทใยอาหารต่อคุณภาพผลิตภัณฑ์เนื้อไก่สวรรค์เพื่อการพัฒนาผลิตภัณฑ์สุขภาพจากเนื้อไก่เศษเหลือจากการตัดแต่ง |
Other Titles: | Effect of dietary fat replacers on quality of sweet dried chicken meat product for development of product for health from chicken meat trimming |
Authors: | เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์ พิทยา อดุลยธรรม Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | สารทดแทนไขมัน;เนื้อไก่;ใยอาหาร |
Issue Date: | 2557 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13223 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
393958.pdf | 1.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.