Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13223
Title: ผลของสารทดแทนไขมันประเภทใยอาหารต่อคุณภาพผลิตภัณฑ์เนื้อไก่สวรรค์เพื่อการพัฒนาผลิตภัณฑ์สุขภาพจากเนื้อไก่เศษเหลือจากการตัดแต่ง
Other Titles: Effect of dietary fat replacers on quality of sweet dried chicken meat product for development of product for health from chicken meat trimming
Authors: เสาวคนธ์ วัฒนจันทร์
พิทยา อดุลยธรรม
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: สารทดแทนไขมัน;เนื้อไก่;ใยอาหาร
Issue Date: 2557
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13223
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
393958.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.