Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13057
Title: | Bioactive Compounds and Biological Properties of Thunbergia laurifolia Leaf Extract and Its Potential Use as Functional Drink |
Other Titles: | คุณสมบัติเชิงชีวภาพของสารสกัดใบรางจืด และความเป็นไปได้ในการนำไปใช้สำหรับผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มเพื่อสุขภาพ |
Authors: | Sunisa Siripongvutikorn Marasri Junsi Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Thunbergia;Plant extracts |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2018 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/13057 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
432120.pdf | 3.64 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License