Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12989
Title: | Antioxidative activity, functional properties and the use as microbial media of protein hydrolysate from yellow stripe trevally (Selaroides leptolepis) muscle |
Other Titles: | กิจกรรมการต้านออกซิเดชัน สมบัติเชิงหน้าที่ และการใช้เป็นอาหารเลี้ยงเชื้อจุลินทรีย์ของโปรตีนไฮโดรไลเตสจากกล้ามเนื้อปลาสีกุนข้างเหลือง (Selaroides leptolepis) |
Authors: | Soottawat Benjakul Vilailak Klompong Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Fishes Protein content;Culture media (Biology);Selaroides leptolepis;Peptones;Antioxidants |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2008 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12989 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
301400.pdf | 2.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.