Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12988
Title: | Gelling properties and proteolysis of goatfish (Mulloidichthys martinicus) Muscle |
Other Titles: | สมบัติการเกิดเจลและการย่อยสลายโปรตีนกล้ามเนื้อปลาเม็ดขนุน (Mulloidichthys martinicus) |
Authors: | Soottawat Benjakul Suthasinee Yarnpakdee Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Gelation;Surimi;Proteolysis;Mulloidichthys martinicus |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2008 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12988 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
301471.pdf | 5.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.