Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12967
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศศิธร ชูศรี-
dc.contributor.authorธรรมรัตน์ แก้วมณี-
dc.contributor.authorธีรวัฒน์ สุดขาว-
dc.date.accessioned2020-06-10T04:05:45Z-
dc.date.available2020-06-10T04:05:45Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12967-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.subjectพืชสมุนไพรen_US
dc.subjectยาสมุนไพรen_US
dc.subjectมะขามป้อมen_US
dc.subjectสมอเทศ (พืช)en_US
dc.subjectสมอไทย (พืช)en_US
dc.subjectสมอพิเภก (พืช)en_US
dc.subjectสารสกัดจากพืชen_US
dc.titleฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ การประเมินผลทางประสาทสัมผัสของชาจากตำรับจตุผลาธิกะและผลต่อการยืดอายุของ Caenorhabditis elegansen_US
dc.title.alternativeAntioxidant activity and sensory evaluation of tea from Jatu-Phala-Tiga and its lifespan extension in Caenorhabditis elegansen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Thai Traditional Medicine-
dc.contributor.departmentคณะการแพทย์แผนไทย-
dc.contributor.departmentFaculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ-
Appears in Collections:190 Research
712 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432482-Abstract.pdf135.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.