Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12967
Title: | ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ การประเมินผลทางประสาทสัมผัสของชาจากตำรับจตุผลาธิกะและผลต่อการยืดอายุของ Caenorhabditis elegans |
Other Titles: | Antioxidant activity and sensory evaluation of tea from Jatu-Phala-Tiga and its lifespan extension in Caenorhabditis elegans |
Authors: | ศศิธร ชูศรี ธรรมรัตน์ แก้วมณี ธีรวัฒน์ สุดขาว Faculty of Thai Traditional Medicine คณะการแพทย์แผนไทย Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | แอนติออกซิแดนท์;พืชสมุนไพร;ยาสมุนไพร;มะขามป้อม;สมอเทศ (พืช);สมอไทย (พืช);สมอพิเภก (พืช);สารสกัดจากพืช |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12967 |
Appears in Collections: | 190 Research 712 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
432482-Abstract.pdf | 135.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.