Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorDusadee Narin-
dc.date.accessioned2020-06-08T07:19:27Z-
dc.date.available2020-06-08T07:19:27Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12963-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Technology)--Prince of Songkla University, 2003en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectChitinen_US
dc.subjectChitosanen_US
dc.subjectChitin Chemical synthesisen_US
dc.subjectBlack Tiger Prawnen_US
dc.subjectAntioxydantsen_US
dc.subjectAdsorptionen_US
dc.titleEffect of molecular weight of chitosan from black tiger prawn (Penaeus monodon) on fat adsorption and antioxidative activityen_US
dc.title.alternativeผลของน้ำหนักโมเลกุลของไคโตแซนจากเปลือกกุ้งกุลาดำต่อคุณสมบัติการดูดซับไขมัน และกิจกรรมการต้านออกซิเดชันen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
241183.pdf5.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.