Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12875
Title: | การเสริมสารสกัดหยาบจากเปลือกมังคุดในอาหารไก่เนื้อต่อสมรรถภาพการผลิตและคุณภาพเนื้อไก่ |
Other Titles: | Supplementation of crude extract from pericarp of mangosteen (Garcinia mangostana Linn.) in broiler diets on growth performance and meat quality |
Authors: | อุมาพร แพทย์ศาสตร์ โอภาส พิมพา Faculty of Science and Industrial Technology คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม |
Keywords: | ไก่เนื้อ อาหาร;มังคุด การใช้ประโยชน์;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12875 |
Appears in Collections: | 932 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
439802.pdf | 3.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.