Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12857
Title: Effect of phosphates on quality of spent hen muscle marinated with Tom-Yum paste
Other Titles: ผลของสารประกอบฟอสเฟตต่อคุณภาพของเนื้อไก่หมักเครื่องต้มยำ
Authors: Saowakon Wattanachant
Pirinya Wongwiwat
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Food Quality;Phosphates;Phosphates Physiological effect;Chickens
Issue Date: 2009
Publisher: Prince of Songkla University
Description: Thesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2009
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12857
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
309089.pdf10.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.