Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12838
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปุณณาณี สัมภวะผล | - |
dc.contributor.author | ธรรมรัตน์ แก้วมณี | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-23T05:09:50Z | - |
dc.date.available | 2020-04-23T05:09:50Z | - |
dc.date.issued | 2554 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12838 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | โปรตีนไฮโดรไลเสต โครงสร้าง | en_US |
dc.subject | ถั่วหรั่ง | en_US |
dc.subject | สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ | en_US |
dc.subject | สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.title | การศึกษาองค์ประกอบทางเคมี สมบัติเชิงหน้าที่ และการออกฤทธิ์ทางชีวภาพของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากถั่วหรั่ง | en_US |
dc.title.alternative | Study on chemical composition, functional properties and biological activities of protein hydrolysate from bambara graundnut (Vigna subterranean) | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Agro-Industry (Food Technology) | - |
dc.contributor.department | คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร | - |
dc.contributor.department | Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ | - |
Appears in Collections: | 712 Research 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
433101.pdf | 1.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.