Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12838
Title: การศึกษาองค์ประกอบทางเคมี สมบัติเชิงหน้าที่ และการออกฤทธิ์ทางชีวภาพของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากถั่วหรั่ง
Other Titles: Study on chemical composition, functional properties and biological activities of protein hydrolysate from bambara graundnut (Vigna subterranean)
Authors: ปุณณาณี สัมภวะผล
ธรรมรัตน์ แก้วมณี
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition)
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ
Keywords: โปรตีนไฮโดรไลเสต โครงสร้าง;ถั่วหรั่ง;สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Issue Date: 2554
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12838
Appears in Collections:712 Research
850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
433101.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.