Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12838
Title: | การศึกษาองค์ประกอบทางเคมี สมบัติเชิงหน้าที่ และการออกฤทธิ์ทางชีวภาพของโปรตีนไฮโดรไลเสตจากถั่วหรั่ง |
Other Titles: | Study on chemical composition, functional properties and biological activities of protein hydrolysate from bambara graundnut (Vigna subterranean) |
Authors: | ปุณณาณี สัมภวะผล ธรรมรัตน์ แก้วมณี Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร Faculty of Sciecnce and Technology (Food Science and Nutrition) คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี ภาควิชาวิทยาศาสตร์การอาหารและโภชนาการ |
Keywords: | โปรตีนไฮโดรไลเสต โครงสร้าง;ถั่วหรั่ง;สารออกฤทธิ์ทางชีวภาพ;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12838 |
Appears in Collections: | 712 Research 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
433101.pdf | 1.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.