Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12674
Title: | ผลร่วมของสารละลายฆ่าเชื้อและความร้อนระดับกลางต่อการลดปริมาณเชื้อจุลินทรีย์และการยืดอายุการเก็บรักษาโหระพาที่สภาวะต่าง ๆ |
Other Titles: | Combined effect of sanittzers and mild heat treatment on microbial load reduction and shelf life extension of sweet basil (Ocimum basilicum L.) at different conclitions |
Authors: | ดุสิดา ถิระวัฒน์ เสาวลักษณ์ พงษ์ไพจิตร Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร Faculty of Science (Microbiology) คณะวิทยาศาสตร์ ภาควิชาจุลชีววิทยา |
Keywords: | โหระพา การเก็บและรักษา;สารละลาย (เคมี);ความร้อน |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12674 |
Appears in Collections: | 326 Research 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
424485.pdf | 3.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.