Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorบุญฤทธิ์ ชูประดิษฐ์-
dc.contributor.authorธีรศักดิ์ ปั้นวิชัย-
dc.date.accessioned2020-02-28T09:21:30Z-
dc.date.available2020-02-28T09:21:30Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12664-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectน้ำพริกแกงen_US
dc.subjectบรรจุภัณฑ์อาหารen_US
dc.subjectบรรจุภัณฑ์en_US
dc.titleการยืดอายุผลิตภัณฑ์พริกแกง และออกแบบบรรจุภัณฑ์en_US
dc.title.alternativeShelf life extension Thai curry pastes and packaging designen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Science and Industrial Technology-
dc.contributor.departmentคณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม-
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
438197.pdf6.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.