Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12664
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | บุญฤทธิ์ ชูประดิษฐ์ | - |
dc.contributor.author | ธีรศักดิ์ ปั้นวิชัย | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-28T09:21:30Z | - |
dc.date.available | 2020-02-28T09:21:30Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12664 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | น้ำพริกแกง | en_US |
dc.subject | บรรจุภัณฑ์อาหาร | en_US |
dc.subject | บรรจุภัณฑ์ | en_US |
dc.title | การยืดอายุผลิตภัณฑ์พริกแกง และออกแบบบรรจุภัณฑ์ | en_US |
dc.title.alternative | Shelf life extension Thai curry pastes and packaging design | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Science and Industrial Technology | - |
dc.contributor.department | คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม | - |
Appears in Collections: | 932 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
438197.pdf | 6.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.