Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12664
Title: | การยืดอายุผลิตภัณฑ์พริกแกง และออกแบบบรรจุภัณฑ์ |
Other Titles: | Shelf life extension Thai curry pastes and packaging design |
Authors: | บุญฤทธิ์ ชูประดิษฐ์ ธีรศักดิ์ ปั้นวิชัย Faculty of Science and Industrial Technology คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม |
Keywords: | น้ำพริกแกง;บรรจุภัณฑ์อาหาร;บรรจุภัณฑ์ |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12664 |
Appears in Collections: | 932 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
438197.pdf | 6.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.