Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12664
Title: การยืดอายุผลิตภัณฑ์พริกแกง และออกแบบบรรจุภัณฑ์
Other Titles: Shelf life extension Thai curry pastes and packaging design
Authors: บุญฤทธิ์ ชูประดิษฐ์
ธีรศักดิ์ ปั้นวิชัย
Faculty of Science and Industrial Technology
คณะวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอุตสาหกรรม
Keywords: น้ำพริกแกง;บรรจุภัณฑ์อาหาร;บรรจุภัณฑ์
Issue Date: 2561
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12664
Appears in Collections:932 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
438197.pdf6.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.