Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12659
Title: | Gelation, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle |
Other Titles: | การเกิดเจลการย่อยสลายโปรตีนและการปรับปรุงสมบัติเจลจากเนื้อปลาเม็ดขนุน (Mulloidichthys martinicus) |
Authors: | Soottawat Benjakul, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Proteins;Muscle proteins;Surimi;Fishery processing;Fishery products Preservation;Mulloidichthys martinicus |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12659 |
Appears in Collections: | 850 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
385068.pdf | 8.52 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.