Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSoottawat Benjakul, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle-
dc.date.accessioned2020-02-28T06:13:53Z-
dc.date.available2020-02-28T06:13:53Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12659-
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectProteinsen_US
dc.subjectMuscle proteinsen_US
dc.subjectSurimien_US
dc.subjectFishery processingen_US
dc.subjectFishery products Preservationen_US
dc.subjectMulloidichthys martinicusen_US
dc.titleGelation, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscleen_US
dc.title.alternativeการเกิดเจลการย่อยสลายโปรตีนและการปรับปรุงสมบัติเจลจากเนื้อปลาเม็ดขนุน (Mulloidichthys martinicus)en_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
385068.pdf8.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.