Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12659
Title: Gelation, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle
Other Titles: การเกิดเจลการย่อยสลายโปรตีนและการปรับปรุงสมบัติเจลจากเนื้อปลาเม็ดขนุน (Mulloidichthys martinicus)
Authors: Soottawat Benjakul, proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Proteins;Muscle proteins;Surimi;Fishery processing;Fishery products Preservation;Mulloidichthys martinicus
Issue Date: 2012
Publisher: Prince of Songkla University
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12659
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
385068.pdf8.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.