Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12656
Title: ปริมาณสารลูปินิโฟลิน ฤทธิ์ยับยั้งเอนไซม์แอลฟากลูโคซิเคส และฤทธิ์ต้านเชื้อแบคทีเรียในช่องปากของพืชสมุนไพรไทยที่มีชื่อท้องถิ่นว่าชะเอม : Albizia myriophylla, Derris reticulata และ Myriopteron extensum
Authors: นันทิยา จ้อยชะรัด
ชลทิต สนธิเมือง
สุรศักดิ์ ลิ้มสุวรรณ
Faculty of Thai Traditional Medicine
คณะการแพทย์แผนไทย
Keywords: พืชสมุนไพร;พฤกษศาสตร์การแพทย์;สารต้านแบคทีเรีย;ปาก จุลชีววิทยา
Issue Date: 2558
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12656
Appears in Collections:190 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432445-Abstract.pdf312.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.