Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12654
Title: | Selenium Biofortified Ricegrass (Oryza sativa L.) Juice Powder with an Enhancement of Its Selenium Content, Bioactive Compounds Content and Biological Properties |
Other Titles: | การผลิตผงน้ำคั้นจากต้นอ่อนข้าวเสริมแร่ธาตุซีลีเนียมขณะปลูกซึ่งมีการเพิ่มขึ้นของปริมาณแร่ธาตุซีลีเนียม ปริมาณสารออกฤทธิ์ทางชีวภาพและคุณสมบัติทางชีวภาพ |
Authors: | Sunisa Siripongvutikorn Rattanamanee Chomchan Faculty of Agro-Industry (Functional Food and Nutrition) คณะอุตสาหกรรมเกษตร สาขาวิชาอาหารสุขภาพและโภชนาการ |
Keywords: | Rice Nutritional aspects;Rice Embryos |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., Functional Food and Nutrition)--Prince of Songkla University, 2018 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12654 |
Appears in Collections: | 859 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
426613.pdf | 2.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.