Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12644
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชุติมา ตันติกิตติ | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-27T08:13:03Z | - |
dc.date.available | 2020-02-27T08:13:03Z | - |
dc.date.issued | 2561 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12644 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | ปลากะพงขาว อาหาร | en_US |
dc.title | พัฒนาการทางเนื้อเยื่อวิทยาของระบบย่อยอาหารและการพัฒนาอาหารสำเร็จรูปขนาดเล็กสำหรับปลากะพงขาว (Lates calcarifer Bloch) วัยอ่อน | en_US |
dc.title.alternative | Histological development of digestive tract and development of microparticulate diets for Asian seabass (Lates calcarifer Bloch) larvae | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Aquatic Science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาวาริชศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 530 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
432303-Abstract.pdf | 256.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.