Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12496
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ไชยวรรณ วัฒนจันทร์ | - |
dc.contributor.author | ศุภกร สีเมือง | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-25T09:32:30Z | - |
dc.date.available | 2019-12-25T09:32:30Z | - |
dc.date.issued | 2560 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12496 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | แพะ อาหาร | en_US |
dc.subject | แพะ การเจริญเติบโต | en_US |
dc.title | ผลการเติมกลีเซอรีนดิบในอาหารข้น และการตอนต่อการกินได้ การย่อยได้ สมรรถภาพการเจริญเติบโต ลักษณะซากและผลตอบแทนจากการเลี้ยงแพะเพศผู้ | en_US |
dc.title.alternative | Effects adding crude glycerin in concentrate and castration on food intake, digestibility, growth performance, carcass characteristics and production return of raising male goats | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Natural Resources (Animal science) | - |
dc.contributor.department | คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ | - |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
426626.pdf | 3.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.