Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12496
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไชยวรรณ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorศุภกร สีเมือง-
dc.date.accessioned2019-12-25T09:32:30Z-
dc.date.available2019-12-25T09:32:30Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12496-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectแพะ อาหารen_US
dc.subjectแพะ การเจริญเติบโตen_US
dc.titleผลการเติมกลีเซอรีนดิบในอาหารข้น และการตอนต่อการกินได้ การย่อยได้ สมรรถภาพการเจริญเติบโต ลักษณะซากและผลตอบแทนจากการเลี้ยงแพะเพศผู้en_US
dc.title.alternativeEffects adding crude glycerin in concentrate and castration on food intake, digestibility, growth performance, carcass characteristics and production return of raising male goatsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426626.pdf3.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.