Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12435
Title: | Cinnamomum porrectum herbal tea production and its functional properties influenced by odor types of leaves and blanching process |
Other Titles: | การผลิตชาสมุนไพรจากใบเทพทาโร และสมบัติเชิงหน้าที่จากผลของชนิดกลิ่นใบและการลวก |
Authors: | Worapong Usawakesmanee Phornthip Saetan Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Essences and essential oils;Aromatic plants;Medicinal plants |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2018 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12435 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
426776.pdf | 2.25 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.