Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12430
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสมปอง เตชะโต-
dc.contributor.authorอรุณี ม่วงแก้วงาม-
dc.date.accessioned2019-11-25T08:41:38Z-
dc.date.available2019-11-25T08:41:38Z-
dc.date.issued2561-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12430-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (ปร.ด. (พืชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2561en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectเทคโนโลยีชีวภาพพืชen_US
dc.subjectดาหลา เทคโนโลยีชีวภาพen_US
dc.subjectพืชวงศ์ขิงข่าen_US
dc.titleการปรับปรุงพันธุ์ดาหลา (Etlingera elatior L.) โดยวิธีทางเทคโนโลยีชีวภาพen_US
dc.title.alternativeVarietal improvement of torch ginger (Etlingera elatior L.) using biotechnological methoden_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
Appears in Collections:510 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426733.pdf3.43 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.