Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorPornpisanu Promsivapallop-
dc.contributor.authorWiphaporn Jobrich-
dc.date.accessioned2019-11-25T04:21:42Z-
dc.date.available2019-11-25T04:21:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12417-
dc.descriptionThesis (M.B.A., Hospitality and Tourism Management (International Program))--Prince of Songkla University, 2018en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherPrince of Songkla Universityen_US
dc.subjectRestaurants Thailand Phuket (Province)en_US
dc.subjectFood industry and trade Thailand Phuket (Province)en_US
dc.titleDemand fluctuation in restaurant industry; patterns, impacts, and management strategies : a case study in fine dining restaurants in Phuketen_US
dc.title.alternativeความผันผวนของลูกค้าต่ออุตสาหกรรมร้านอาหาร รูปแบบ ผลกระทบ และกลยุทธ์การบริหารจัดการ : กรณีศึกษาร้านอาหารประเภทหรูหรา จังหวัดภูเก็ตen_US
dc.typeThesisen_US
dc.contributor.departmentFaculty of Hospitality and Tourism (Hospitality and Tourism Management)-
dc.contributor.departmentคณะการบริการและการท่องเที่ยว สาขาวิชาการจัดการการบริการและการท่องเที่ยว-
Appears in Collections:816 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426812.pdf763.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.