Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12409
Title: | Properties of gelatin from seabass (Lates calcarifer) skin and swim bladder as influenced by extraction conditions and hydrocolloids |
Other Titles: | ผลของสภาวะการสกัดและไฮโดรคอลลอยด์ต่อสมบัติของเจลาตินจากหนังและถุงลมปลากะพงขาว (Lates calcarifer) |
Authors: | Soottawat Benjakul Sittichoke sinthusamran Faculty of Agro-Industry (Food Technology) คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร |
Keywords: | Gelatin |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Prince of Songkla University |
Description: | Thesis (Ph.D., (Food Science and Technology))--Prince of Songkla University, 2016 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12409 |
Appears in Collections: | 850 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
418156.pdf | 7.28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.