Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12367
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชนกพร อังศุวิริยะ | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-08T02:28:15Z | - |
dc.date.available | 2019-11-08T02:28:15Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12367 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | อาหาร หาดใหญ่ (สงขลา | en_US |
dc.subject | อรรถศาสตร์ชาติพันธุ์ | en_US |
dc.title | รายงานวิจัยเรื่องการศึกษาชื่ออาหารในอำเภอหาดใหญ่ จังหวัดสงขลาตามแนวอรรถศาสตร์ชาติพันธุ์ | en_US |
dc.title.alternative | An ethnosemantic analysis study of food nameing in Hatyai district Songkhla province | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Liberal Arts (Educational Foundation) | - |
dc.contributor.department | คณะศิลปศาสตร์ ภาควิชาสารัตถศึกษา | - |
Appears in Collections: | 895 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
373522.pdf | 3.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.