Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12349
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอดิเรก รักคง-
dc.date.accessioned2019-10-31T08:07:41Z-
dc.date.available2019-10-31T08:07:41Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12349-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectลองกองen_US
dc.titleการเปลี่ยนแปลงทางสรีรวิทยาและคุณภาพของผลลองกองที่เกี่ยวข้องกับอาการสะท้านหนาวen_US
dc.title.alternativePhysiological and quality changes of longkong (Aglaia dookkoo Griff.) fruit associated with chilling injuryen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Plant Science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาพืชศาสตร์-
Appears in Collections:510 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
426612.pdf3.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.