Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12323
Title: การหาคุณลักษณะทางกายภาพของสารเพิ่มน้ำเลือดที่มีแป้งมันสำปะหลังดัดแปรด้วยกรดร่วมกับวิธีไฮดรอกซีโพรพิเลชัน
Other Titles: Physical characterization of Hydroxypropyl, acid-thinned tapioca starch-based plasma expander
Authors: สุรพงษ์ ชาติพันธุ์
ปวีณา หลวงหนิ
Faculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering)
คณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์
Keywords: สารใช้แทนพลาสมา;พลาสมา การวิเคราะห์;แป้งมันสำปะหลัง
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิศวกรรมชีวการแพทย์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12323
Appears in Collections:371 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
416974.pdf13.91 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons