Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12323
Title: | การหาคุณลักษณะทางกายภาพของสารเพิ่มน้ำเลือดที่มีแป้งมันสำปะหลังดัดแปรด้วยกรดร่วมกับวิธีไฮดรอกซีโพรพิเลชัน |
Other Titles: | Physical characterization of Hydroxypropyl, acid-thinned tapioca starch-based plasma expander |
Authors: | สุรพงษ์ ชาติพันธุ์ ปวีณา หลวงหนิ Faculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering) คณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์ |
Keywords: | สารใช้แทนพลาสมา;พลาสมา การวิเคราะห์;แป้งมันสำปะหลัง |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิศวกรรมชีวการแพทย์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2556 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12323 |
Appears in Collections: | 371 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
416974.pdf | 13.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License