Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12314
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุรพงษ์ ชาติพันธุ์ | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-16T03:10:40Z | - |
dc.date.available | 2019-10-16T03:10:40Z | - |
dc.date.issued | 2556 | - |
dc.identifier.uri | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12314 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ | en_US |
dc.subject | พลาสมา | en_US |
dc.subject | ระบบหัวใจและหลอดเลือด | en_US |
dc.subject | แป้งมันสำปะหลัง | en_US |
dc.title | ผลกระทบของแป้งมันสำปะหลังดัดแปรต่อคุณสมบัติของสารเพิ่มน้ำเลือด | en_US |
dc.title.alternative | The effects of modified tapioca starch on the properties of plasma expander | en_US |
dc.type | Technical Report | en_US |
dc.contributor.department | Faculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering) | - |
dc.contributor.department | คณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์ | - |
Appears in Collections: | 371 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
400033-abstract.pdf | 193.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.