Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุรพงษ์ ชาติพันธุ์-
dc.date.accessioned2019-10-16T03:10:40Z-
dc.date.available2019-10-16T03:10:40Z-
dc.date.issued2556-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12314-
dc.language.isothen_US
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์en_US
dc.subjectพลาสมาen_US
dc.subjectระบบหัวใจและหลอดเลือดen_US
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen_US
dc.titleผลกระทบของแป้งมันสำปะหลังดัดแปรต่อคุณสมบัติของสารเพิ่มน้ำเลือดen_US
dc.title.alternativeThe effects of modified tapioca starch on the properties of plasma expanderen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
dc.contributor.departmentFaculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering)-
dc.contributor.departmentคณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์-
Appears in Collections:371 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
400033-abstract.pdf193.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.