Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12314
Title: ผลกระทบของแป้งมันสำปะหลังดัดแปรต่อคุณสมบัติของสารเพิ่มน้ำเลือด
Other Titles: The effects of modified tapioca starch on the properties of plasma expander
Authors: สุรพงษ์ ชาติพันธุ์
Faculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering)
คณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์
Keywords: พลาสมา;ระบบหัวใจและหลอดเลือด;แป้งมันสำปะหลัง
Issue Date: 2556
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12314
Appears in Collections:371 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
400033-abstract.pdf193.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.