Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12314
Title: | ผลกระทบของแป้งมันสำปะหลังดัดแปรต่อคุณสมบัติของสารเพิ่มน้ำเลือด |
Other Titles: | The effects of modified tapioca starch on the properties of plasma expander |
Authors: | สุรพงษ์ ชาติพันธุ์ Faculty of Medicine (Institute of Biomedical Engineering) คณะแพทยศาสตร์ สถาบันวิศวกรรมชีวการแพทย์ |
Keywords: | พลาสมา;ระบบหัวใจและหลอดเลือด;แป้งมันสำปะหลัง |
Issue Date: | 2556 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12314 |
Appears in Collections: | 371 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
400033-abstract.pdf | 193.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.