Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12245
Title: Final Report Some factors affecting crystallisation of palm sugar cake during the production and storage
Other Titles: ปัจจัยบางประการที่มีผลต่อการเกิดผลึกในผลิตภัณฑ์น้ำตาลแว่นระหว่างกระบวนการผลิตและการเก็บรักษา
Authors: Mutita Meenune
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: Sugar-palm;PSU Publication
Issue Date: 2017
Publisher: Prince of Songkla University
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12245
Appears in Collections:850 Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
433794.pdf342.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.