Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12203
Title: สมบัติทางกายภาพ สมบัติทางเคมีและคุณสมบัติการต้านอนุมูลอิสระที่มีผลมาจากระยะการเจริญของผลและการอบแห้งแบบลมร้อนของส้มควาย (Garcinia pedunculata) และส้มแขก (Garcinia atroviridis)
Other Titles: Physical, Chemical and Antioxidant Properties as Affected by Fruit Developmental Stages and Hor-Air Dehydration of Garcinia pedunculata and Garcinia atroviridis
Authors: อัญชลี ศิริโชติ
อภันตรี มีบุญ
Faculty of Agro-Industry (Food Technology)
คณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร
Keywords: ส้มควาย (พืช) การอบแห้ง;ส้มแขก (พืช) การอบแห้ง
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีอาหาร))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12203
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420464.pdf2.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.