Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12193
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSoottawat Benjakul-
dc.contributor.authorLalita Chotphruethipong-
dc.date.accessioned2019-04-02T07:15:37Z-
dc.date.available2019-04-02T07:15:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12193-
dc.descriptionThesis (M.Sc., Food Science and Technology)--Prince of Songkla University, 2017th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherPrince of Songkla Universityth_TH
dc.subjectAntioxidantsth_TH
dc.subjectPhenolsth_TH
dc.titleExtraction, Characterization and application of Antioxidant from Cashew (Anacardium occidentale L.) Leavesth_TH
dc.title.alternativeการสกัด คุณลักษณะและการประยุกต์ใช้สารต้านออกซิเดชันจากใบมะม่วงหิมพานต์th_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Agro-Industry (Food Technology)-
dc.contributor.departmentคณะอุตสาหกรรมเกษตร ภาควิชาเทคโนโลยีอาหาร-
Appears in Collections:850 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
420283.pdf2.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.