Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12078
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอานนท์ วิทยานนท์-
dc.contributor.authorจักรพันธ์ ชูสุวรรณ์-
dc.date.accessioned2019-03-07T08:28:08Z-
dc.date.available2019-03-07T08:28:08Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12078-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (อาชีวเวชศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectคุณภาพชีวิตการทำงาน สงขลาth_TH
dc.titleปัจจัยที่มีอิทธิพลต่อคุณภาพชีวิตการทำงานและความสุขในการทำงานของพนักงานรายวันโรงงานอุตสาหกรรมอาหารทะเลแช่แข็งแห่งหนึ่งในจังหวัดสงขลาth_TH
dc.title.alternativeFactors influencing the quality of working life and happiness at work of daily employees in a frozen seafood industry in Songkhla provinceth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Medicine (Community Medicine)-
dc.contributor.departmentคณะแพทยศาสตร์ ภาควิชาเวชศาสตร์ชุมชน-
Appears in Collections:367 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
419056.pdf3.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.