Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12069
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุธา วัฒนสิทธิ์-
dc.contributor.authorธัญญารัตน์ สมสู่-
dc.date.accessioned2019-03-07T07:53:53Z-
dc.date.available2019-03-07T07:53:53Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12069-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectไก่กระทง อาหารth_TH
dc.subjectไก่กระทง การเจริญเติบโตth_TH
dc.titleผลของการเสริมกระเทียมผงเพื่อยับยั้งเชื้อซัลโมเนลลาและการประเมินค่าความคงตัวของสารอัลลิซินในกระเทียมผงและอาหารไก่กระทงth_TH
dc.title.alternativeEffect of Garlic Powder for Inhibiting Salmonella sp. and Evaluation of Allicin Stability in Garlic Powder and Broiler Feedsth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417890.pdf1.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.