Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12069
Title: ผลของการเสริมกระเทียมผงเพื่อยับยั้งเชื้อซัลโมเนลลาและการประเมินค่าความคงตัวของสารอัลลิซินในกระเทียมผงและอาหารไก่กระทง
Other Titles: Effect of Garlic Powder for Inhibiting Salmonella sp. and Evaluation of Allicin Stability in Garlic Powder and Broiler Feeds
Authors: สุธา วัฒนสิทธิ์
ธัญญารัตน์ สมสู่
Faculty of Natural Resources (Animal science)
คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์
Keywords: ไก่กระทง อาหาร;ไก่กระทง การเจริญเติบโต
Issue Date: 2560
Publisher: มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560
URI: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12069
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
417890.pdf1.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.