Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12069
Title: | ผลของการเสริมกระเทียมผงเพื่อยับยั้งเชื้อซัลโมเนลลาและการประเมินค่าความคงตัวของสารอัลลิซินในกระเทียมผงและอาหารไก่กระทง |
Other Titles: | Effect of Garlic Powder for Inhibiting Salmonella sp. and Evaluation of Allicin Stability in Garlic Powder and Broiler Feeds |
Authors: | สุธา วัฒนสิทธิ์ ธัญญารัตน์ สมสู่ Faculty of Natural Resources (Animal science) คณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์ |
Keywords: | ไก่กระทง อาหาร;ไก่กระทง การเจริญเติบโต |
Issue Date: | 2560 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12069 |
Appears in Collections: | 515 Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
417890.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.