Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไชยวรรณ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorธรรมธัช ปราชญาวงศ์-
dc.date.accessioned2019-03-07T07:17:24Z-
dc.date.available2019-03-07T07:17:24Z-
dc.date.issued2560-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12060-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2560th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectไก่กระทง อาหารth_TH
dc.subjectการให้อาหารสัตว์th_TH
dc.titleการศึกษาผลการเสริมกลีเซอรีนดิบและรูปแบบการให้อาหารต่อสมรรถนะการผลิตและลักษณะซากในไก่กระทงth_TH
dc.title.alternativeStudy on crude glycerin supplementation and feeding regime on productive performance and carcass characteristics in broilersth_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
419096.pdf2.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.