Please use this identifier to cite or link to this item: http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไชยวรรณ วัฒนจันทร์-
dc.contributor.authorจิตศักดิ์ เมืองเขียว-
dc.date.accessioned2019-03-06T08:08:58Z-
dc.date.available2019-03-06T08:08:58Z-
dc.date.issued2559-
dc.identifier.urihttp://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/12004-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม. (สัตวศาสตร์))--มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์, 2559th_TH
dc.language.isothth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์th_TH
dc.subjectน้ำเชื้อ การแช่แข็งth_TH
dc.subjectน้ำเชื้อ คุณภาพth_TH
dc.subjectแพะ น้ำเชื้อ คุณภาพth_TH
dc.titleการศึกษาผลของการปั่นแยกเซมินอลพลาสมาและแหล่งของเลซิตินในสารละลายเจือจางต่อคุณภาพน้ำเชื้อแพะแช่แข็งth_TH
dc.title.alternativeThe Study on Effects of Seminal Plasma Removal and Sources of Lecithin Based-Extenders on the Quality of Frozen Goat Sementh_TH
dc.typeThesisth_TH
dc.contributor.departmentFaculty of Natural Resources (Animal science)-
dc.contributor.departmentคณะทรัพยากรธรรมชาติ ภาควิชาสัตวศาสตร์-
Appears in Collections:515 Thesis

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
416971.pdf2.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.