Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11918
Title: | ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ ความเป็นพิษต่อเซลล์และการประเมินคุณภาพทางประสาทสัมผัสของชาชงจากพิกัดตรีสุรผล |
Other Titles: | รายงานการวิจัยฉบับสมบูรณ์ฤทธิ์ต้านอนุมูลอิสระ ความเป็นพิษต่อเซลล์และการประเมินคุณภาพทางประสาทสัมผัสของชาชงจากพิกัดตรีสุรผล In vitro antioxidant activity and sensory evaluation of tea prepared from Tri-Sura-Phon formulations |
Authors: | ศศิธร ชูศรี ธรรมรัตน์ แก้วมณี ธีรวัฒน์ สุดขาว Faculty of Thai Traditional Medicine คณะการแพทย์แผนไทย |
Keywords: | ยา การเอื้อประโยชน์ในร่างกาย;แอนติออกซิแดนท์;ชา แง่สุขภาพ;สิ่งพิมพ์มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Issue Date: | 2559 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11918 |
Appears in Collections: | 190 Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
426624-abstract.pdf | 602.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.