Please use this identifier to cite or link to this item:
http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11890
Title: | การประยุกต์ใช้เทคนิคการกระจายหน้าที่เชิงคุณภาพในการพัฒนาขนมเมอแรงค์เพื่อสุขภาพ |
Other Titles: | Application of Quality Function Deployment for Development of Healthy Meringue Cookies |
Authors: | นภิสพร มีมงคล ขวัญชนก เกิดทิพย์ Faculty of Engineering (Industrial Engineering) คณะวิศวกรรมศาสตร์ ภาควิชาวิศวกรรมอุตสาหการ |
Keywords: | เทคนิคการกระจายหน้าที่เชิงคุณภาพ;ขนมเมอแรงค์;การกระจายการทำงานเชิงคุณภาพ |
Issue Date: | 2561 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ |
Description: | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต (การจัดการอุตสาหกรรม), 2561 |
URI: | http://kb.psu.ac.th/psukb/handle/2016/11890 |
Appears in Collections: | 228 Minor Thesis |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5910121036.pdf | 1.76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in PSU Knowledge Bank are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.